As Beauty 'A Simple Beauty’ Rawatan Wajah, Kosmetik & Suppliment

PRODUCTS

As Beauty ‘A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah & Spa






As Beauty dalam pasaran sejak tahun 2007, ana mula kenal, pakai dan jual sejak tahun 2011... sehingga kini ia menjadi produk pilihan ana krn keberkesanan nya Alhamdulillah. Masalah resdung ana baik, kulit semakin hari semakin bersih dan sihat... tak perlu nak pakai byk benda kat muka tuk buat kulit sihat. Semakin ari semakin berkeyakinan. Lagi lama pakai lagi kulit sihat dan bersih. Berbaloi sangat-sangat... Syukur ya Allah

As Beauty 3in1 Set Rawatan Wajah
 vita E soap
 day cream
 night cream

Cara penggunaan DiyAna MA
 cuci wajah kerap pun tak apa... sabun kan sekali telinga dan leher
 setiap kali selepas cuci wajah pastikan pakai day cream dlm keadaan wajah yg basah atau lembap supaya sapuan mudah rata dan mudah serap... pakaikan siang dan malam... leh jd base makeup
 night cream memadai pakai masa nak tidur malam shj... pastikan kulit wajah dlm keadaan bersih, cuci wajah dan sama juga pakaikan night cream dlm keadaan wajah yg lembap atau basah sedikit...

- sabun wajah: setiap kali sabun wajah buat lah ulangan 2 atau 3 kali... sabun dan bilas dan buat lagi ulangan... ha mcm tu hehe
- cream: memadai pakai nipis nak pakai lebih pun tak jd masalah

note: sabun wajah nie best sangat lau pakai kat badan❤❤❤

As Beauty Night Cream dan Night Repair

As Beauty Night Cream dan Night Repair

Boleh selang seli pakai dgn As Beauty Night Cream
- Serumnya mampu merawat dr dalam dgn struktur gel jernih yg tidak melekit mampu buat kulit selesa sepanjang anda tidur๐Ÿ’ค

Pagi ni segar je muka sebabnya semalam apply As Beauty Night Cream... kulit pun makin smooth jeee... membantu merawat wajah sewaktu kulit wajah sedang rehat.

Untuk As Beauty Night Cream ni, ada 4 bahan yang digunakan iaitu sea cucumber, arbutin, stearic acid, olea europaea(olive) fruit oil...banyak faedahnya boleh dapat kalau pakai Night Cream ini.

Antaranya, ia dapat melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit, dapat kurangkan garis kerutan di wajah, memperlambatkan penuaan pada kulit, meratakan warna kulit dan banyak lagi lah ! Best tau... rugi tak cuba!!!!

Note: Untuk pengguna yg menggunakan As Beauty Night Repair andai boleh sahaja selang selikan penggunaan dgn penggunaan Night Cream

As Beauty Refreshing Toner



As Beauty Refreshing Toner

Kelebihan
✔Mencerah & melembutkan kulit
✔Melambatkan penuaan (kulit tegang)
✔Mengecilkan liang pori terbuka
✔Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
✔Meghilagkan bintik hitam& parut jerawat
✔Menjadikan tona kulit sekata

Penggunaan
Digunakan stp kali selepas mencuci wajah...
Tuangkan sedikit toner pd putih kapas/kain lembut... ratakan toner di kawasan T Zone dan kawasan berminyak... seterusnya mula kan dari dagu hingga ker garisan rahang dan pipi... sapukan jg kawasan leher dari bawah ker atas... gunakan pd waktu pagi dan malam utk kesan yg lebih sempurna.

As Beauty Anti Wrinkles Solution Serum


As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell
Bertindak Menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit wajah..Di samping dapat mencerah dan menghilngkan jerawat serta jeragat untuk tampil anggun dan berseri seri!!! ... bertindak jg sebagai SunBlock

ada base makeup ... digunakan selepas guna day cream ... blh pakai siang dan malam ... bukan shj berkesan malah selamat ... kekadang nak cepat terus jer pakai dan tak pakai bedak selepas tu pun ok ๐Ÿ˜‰ penggunaan yg sangat mudah dan cepat.

Cara penggunaan:-
✔ Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.

✔ Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.

✔ Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.

As Beauty Serum (Anti Wrinkles Solution / Night Repair)

SERUM TERDIRI DRPD DUA JENIS "ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM" &
"NIGHT REPAIR SERUM"


As Beauty Bedak Padat

As Beauty Bedak Padat
(Kawal Minyak & Kilatan Pd Wajah)
- kuning mutiara
- kuning langsat
- kuning pengantin
- kuning natural

As Beauty Snowwhite UV Cushion Foundation SPF50

As Beauty Snow White Cushion UV Foundation

Foundation kita yg jenis krim lama tu dah takde lagi tau, dah stop production. Kita keluarkan yang baru ni. Halus, lembut, wangi dan tahan lama.๐Ÿ‘๐Ÿป

Terdapat 5 kelebihan serta keistimewaan:
Hydration, oil control, UV protection, lifting Dan cerah berseri

As Beauty Aromatherapy

As Beauty Aromatherapy(facial anti ageing serum/body serum/love oil)
AS BEAUTY AROMATHERAPY
- Produk yang dihasilkan ialah SERUM yang diperbuat dari estrak bahan organik yang semula jadi.Serum terpilih khas untuk merawat muka, badan dan mahkota wanita. Aromatherapy Essential Oils For Facial Serum - Meningkatkan semangat dan melegakan sistem saraf. - Sempurna untuk keseimbangan emosi, hormon dan sistem saraf. - Baik untuk menghilangkan jerawat dan masalah kulit. - Melawan jangkitan fungus. - Meredakan tekanan dan mengurangkan simptom PMT dan menopaus. - Merangsang peredaran darah dan baik untuk meditasi. Fungsinya: * merangsang serta dapat melancarkan perjalanan darah juga dapat merawat masalah migren(sesetenagh pengguna akan mengalami sakit kepala,tp ini tindak balas hanya sementara) * bertindak mempercepatkan lagi proses rawatan * mengatasi masalah resdung dgn merawat secara lembut..boleh dirasai tindak balas rawatan di sekitar kawasan telinga mata dan lubang hidung(sesetengah mula2 akan mengalami kekerapan bersin serta ketidakselesaan pd anggota muka) * bukan sahaja merawat secara luaran..secara dalaman juga facial serum dapat bertindak merawat masalah2 dalaman.Kebanyakan masalah di wajah juga berpunca daripada dalaman yang tidak seimbang dan bermasalah,jadi facial serum mampu berfungsi melawan,merawat serta mengatasi masalah tersebut. * boleh dijadikan rawatan stim muka.Lakukan sendiri sudah memadai.Cara ini dapat juga menenangkan minda dan mengatasi masalah sakit kepala.Secara tidak langsung serum lebih mudah serap dgn jelas,kerana aroma facial serum berfungsi dapat merawat secara mendalam. * menjadikan make-up lebih tahan lama,muka segar bertenaga.Kulit lebih anjal dan terbentuk. * terdapat 2 teknik boleh dilakukan.Teknik petama,lakukan dengan penggunaan hanya serum terus ke kulit. Manakala teknik ke2. Iaitu secara pakaikan facial serum setiap kali selepas mencuci muka dalam keadaan wajah yang basah. TEKNIK KE2 LANGKAH PETAMA: * membersihkan wajah... * sabun kan wajah,telinga & leher * buat ulangan cucian dan * bilas bersih * pastikan wajah,telinga & leher dijaga sama LANGKAH KEDUA: * selepas bilas..hanya buang air berlebihan di wajah * titik kan Aromatherapy Anti Ageing Serum di telapak tangan..memadai 1 titik halus * temukan kedua telapak tangan dan mula kan langkah meratakan keseluruh wajah, termasuk keliling mata,telingan dan leher * mulakan dari dagu ke atas * sesudah rata,wajah yg masih basah tadi... * letakkan day cream pada bahagian2 tertentu cth. nya di dahi,pipi,tulang hidung,dagu dan leher * ratakan keseluruh wajah..jika lambat kering ratakan sehingga kering atau gunakan kad untuk proses pengeringan yang lebih cepat * kemudian boleh lah gunakan foundation untuk tatarias yang kemas dan sempurna..tampak makeup yg semulajadi..selepas itu boleh oleskan bedak loose khusus tuk wajah atau tidak perlu. * bedak loose yang sesuai digabungkan bersama AS Beauty,loose powder..(3W Clinic Professional Natural Make-Up Powder) Aromatherapy Body Serum - Nyah toksin di dalam badan. - Mengimbangi hormon, perasaan dan emosi. - Menghilangkan kesan parut dan selulit.-Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata. - Mencerahkan kulit. - Memperbaiki aliran darah di dalam badan.
Fungsinya: * mengawal keseimbangan minda serta meditasi * mengatasi masalah sakit kepala disebabkan migren,pening,mabuk laut,loya serta mual * dapat mengurangkan serta mengubati masalah lenguh2 sendi,selulit,senak perut,serta berfungsi membuang toksin * merupakan produk yg memberi ketenangan,merawat ketegangan * bagus untuk perjalanan darah yang sempurna dari dalam,termasuk kawasan buah dada. Serum dapat menganjalkan breast..sebab fungsi body serum antaranya dapat mengaktive serta membina sel dan melancarkan perjalanan darah..tidak membesarkan,tapi keanjalan tu boleh berlaku.Keanjalan kulit serta dapat juga mencantikkan bahagian kulit. * Bagus untuk ibu yg menyusukan anak.Ini kerana perjalanan darah untuk tindak balas penyusuan lebih sihat. * boleh dijadikan mandian terapi diri juga untuk kesegaran berpanjangan. Cara penggunaan: - Dilakukan selepas mandi. Hanya setitik atau lebih diletakkan pada telapak tangan dan usap dari bawah ke atas(Untuk umat islam berselawat lah sebelum mengusap ke badan). Secara lalu atau terkena sedikit pada kulit atau kawasan yang cenderung kepada masalah. - Untuk mandian pula,selepas mandi,iaitu bilasan terakhir,titikkan di dlm tap mandi atau baldi beberapa titik,dan mula kan jirusan dari atas kepala ke bawah..ini dpt membantu dr segi tenaga dan seri..bagi yg umat islam berselawat lah..sebelum melakukan nya. Aromatherapy Love Oil (for women) - Meningkatkan sistem reproduktif. - Menghalang pembiakan bakteria/fungus pada kulit. - Terapi penggantian haruman, merangsang bahagian otak yang mengawal aktiviti seks. - Mengurangkan rasa tidak selesa pada faraj. Fungsinya: *merawat,mencantikkan,juga menyembuh..digunakan untuk bahagian luaran sahaja dengan sedikit atau setitik dah memadai dengan menyapukan ke dinding luaran kemaluan..lakukan setiap kali selepas mandi atau setiap kali selepas membersihkan kemaluan.Kegunaan kerap amat disarankan. *dapat mengatasi masalah bau serta mengatasi masalah fungus. *dapat mencantikkan kawasan luaran kemaluan,mencerahkan serta meneganggang kan kulit. *walaupun digunakan hanya untuk luaran..manfaat serta kebaikan nya mampu merawat dari dalam..bagus tuk sistem serta masalah dalaman wanita..cth:yang mengalami masalah haid tidak tetap,senggugut,rahim tak kuat dll. *meningkatkan serta menaikkan hubungan bersama pasangan (suami&isteri) *boleh dititiskan kedalam bekas atau gayung utk dijadikan bilasan akhir cucian. *untuk kebaikan umum(lelaki&wanita)..love oil juga bagus untuk mengatasi masalah BUASIR. Cara penggunaan: Hanya setitik diletakkan pada jari manis,dan sapu kan pada dinding kemaluan.Jangan masukkan ke dalam kemaluan.(Untuk umat islam berselawat lah sebelum menyapu). Rasakan kelainan di awal penggunaan.

As Beauty Lip Matte



As Beuaty ๐Ÿ’‹Lip Matte

Didatangi 4 warna pilihan:
๐Ÿ’‹CONFIDENT ALISYA (AS001)
๐Ÿ’‹SEXY QAIREEN (AS002)
๐Ÿ’‹SWEET AULIA (AS003)
๐Ÿ’‹GRACEFUL QAIRA (AS004)

Apa yang menarik dengan As Beauty LIPMATTE
๐ŸŒธtekstur ringan
๐ŸŒธtahan lama
๐ŸŒธmesra wudhuk
๐ŸŒธtidak merekah
๐ŸŒธlembut... halus...

As Beauty Spray Pengeras Tudung



As Beauty Spray Pengeras Tudung
๐ŸŒธa'na suke pakai spray nie... tudung bawal terbentuk kemas dan wangi...

๐ŸŒธ120ml
๐ŸŒธWangi
๐ŸŒธBau tahan lama kat tudung
๐ŸŒธSpray sekali saja tahan berminggu

Cara penggunaan
'spray' pada permukaan tudung yang perlu dibentuk
'iron' untuk dapatkan kemasan yang dikehendaki
tudung terbentuk, segar mewangi sepanjang hari

As Beauty Vitamin E Spa Soap
Vitamin E Spa Soap
Sabun mandian yang diperkaya dengan kombinasi ekstrak buah-buahan dan vitamin E.
.
Berfungsi:
✔️ mencerahkan kulit
✔️ menanggalkan daki pada badan
✔️ memudarkan parut lama dan baru
✔️ menanggalkan sel kulit mati
✔️ menghilangkan jerawat di badan .
๐Ÿ”บsesuai utk semua jenis kulit .
Result bergantung pada jenis kulit dan konsistensi pemakaian...

As Beauty Multi Berry Collagen


Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...
✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
✿ pasti nya original!!!

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.