As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Friday, December 16, 2016

AS BEAUTY ❤ REFRESHING TONER


 

 As Beauty Refreshing Toner (berasaskan tongkat alai)
 membersihkan kotoran yg tersumbat di pori-pori wajah
 mengecilkan pori-pori
 menyegarkan wajah
 melembutkan wajah
 menegang
 melembabkan kulit...wajah anda

Jangan lupa dapatkan Toner As Beauty dengan wangian ros yg diformulasi dari tongkat ali. Pertama seumpanya!

Penggunaan Toner sangat penting selepas mencuci muka. Tidak semua kotoran dapat ditanggalkan dengan hanya menggunakan sabun atau pencuci muka. Toner akan membersih jauh ke dalam liang pori wajah utk memberi kesegaran ekstra.

Toner As Beauty diformulasi dari Tongkat Ali dengan bauan ros yang menyenangkan.


Cubalah


AS BEAUTY ANTI WRINKLES SOLUTION (Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)




As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)

kini pengguna 3in1 ana sgt menggalakkan anda pakaikan juga Anti Wrinkles Solution ... anda pasti terus jatuh cinta ;) pasti! suka sebab bila pakai ia mcm foundation pun yer...ada base makeup...kata pengguna "kulit jd lembut n glowing" ... Anti Wrinkles Solution juga merupakan SunBlock yang sgt mudah mesra bila kena kulit...dgn cuaca panas terik mmg kulit kita sgt mmerlukan SunBlock...SunBlock sesuai digunakan walaupun pd kulit yg bermasalah...jd jgn bimbang erm :)

Cara penggunaan:-
Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


 Tips: jgn buang bila bekas cream dah habis juga bila picit2 tiub anti wrinkles tak kuar2 hehe...boleh ikut langkah ana buat tu...byk dapat tau...gunting dan guna jari yg bersih tau!!! last sekali tandakan bekas cream tu bukan apa kang nak sapu cream mlm tersapu anti wrinkles pulak kikikiiii 




AS BEAUTY RAWATAN WAJAH ❤ SET BEGINI PUN BOLEH


 Set Rawatan Wajah As Beauty
vitE soap / vitC soap
- ikut keselesaan pengguna, kalau selesa pakai sabun versi lama teruskan...mcm ana, ana love dengan sabun improve formula yg bentuk love tu :D
Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit
Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah
Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...
VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

AS BEAUTY ❤ SET 3IN1 DENGAN GABUNGAN TONER / ANTI WRIKLES SOLUTION SERUM(SUNBLOCK) / NIGHT REPAIR


Set Rawatan Wajah As Beauty
3in1 set +  Refreshing Toner(nak guna boleh tak guna pun boleh) + Anti Wrinkle Solution Serum + Night Repair(blh kalau nak selang seli pakai dgn night cream biasa atau pilih salah satu, mana2 blh ikut keselesaan pengguna)
3in1 set terjual satu2 :)

 Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit

 Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah

 Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...

VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ RAWATAN WAJAH SANGAT RINGKAS...SET INI PUN BOLEH UNTUK YANG NAK LAGI KELAINAN DAN RINGKAS


Set Rawatan Wajah As Beauty
(selain penggunaan 3in1 set)

vitE soap / vitC soap
- ikut keselesaan pengguna, kalau selesa pakai sabun versi lama teruskan...mcm ana, ana love dengan sabun improve formula yg bentuk love tu :D

Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit

Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah

Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...
VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana

AS BEAUTY ❤ SPA SOAP ... VITAMIN E (BODY SOAP)


untuk kesegaran sepanjang hari...
SPA SOAP (BODY SOAP)
AS Beauty Spa Soap..Vitamin E
Sabun SPA dengan bahan pencerah semulajadi membuatkan kulit kelihatan bersih, berseri dan nampak cerah dan sekata. Diperkaya dengan kombinasi extract buah-buahan dan natural vitamin E untuk membersihkan kulit supaya nampak lebih cerah dengan penggunaan secara teratur.

                                                                                                                           

AS BEAUTY ❤ 3IN1 (IMPROVE FORMULA)

3in1 set (improve formula)
Produk pilihan ramai dan masih mempunyai peminat setia sehingga kini..model, artis pun guna tau! macam2 produk penjagaan wajah dalam pasaran sekarang, tapi anda sebagai pengguna kini bijak memilih...
As Beauty dlm pasaran sejak thn 2007...anda tak akan menafikan keberkesanan nya...produk yg memelihara anugerah Ilahi..ana berani kata terkenal muka atas muka srtsnding produk rawatan pakar...insyaallah alhamdulillah
hanya 3in1 set basic nie shj pun dah blh menampakkan hasil...
...blh dapatkan dgn ana erm...original
selesa pakai yg versi lama..teruskan :) terjual spt biasa
susah nak jumpa kat pasaran luar?
...tentu susah sebab harga kawalan terjaga...
pilihan ana...As Beauty tetap di hati
produk rawatan yg berkesan...99% masalah resdung ana baik...produk yg tidak mengeringkan muka..nampak berseri walaupun tanpa bedak...insyaallah

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ NIGHT REPAIR


As Beauty Night Repair
Pengganti Krim malam. Juga boleh dipakai berselang seli dengan krim malam As Beauty. Tekstur halus dan lembut tanpa warna, sangat mudah disapu dan meresap lebih cepat dan tidak berminyak.

Dalam bentuk gel jernih dan mudah meresap serta ringan.

As Beauty Night Repair (dlm bentuk gel)
️ Dipakai di malam hari
️ Merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
️ Lebih efektif dr night cream biasa
️ Tidak melekit
️ Tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
️ Gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)
️ Boleh gantikan Night Cream Biasa ker Night Repair atau pakaikan selang seli pun boleh, sebab ada yg dah selesa dgn night cream biasa.
NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan cara nie/set nie... VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ FOUNDATION (SESUAI TUK SEMUA TON KULIT)

As Baeauty FOUNDATION
mengikut ton kulit
- digunakan setiap kali selepas penggunaan day cream atau selepas penggunaan anti wrinkles solution serum(SunBlock)




AS BEAUTY DULU KINI DAN SELAMNYA ❤ INSYAALLAH








Lama dalam pasaran, sehingga kini masih ada peminat tersendiri...selamat digunakan walaupun tuk jangka masa panjang.

As Beauty dlm pasaran sejak thn 2007
kini 2016 semakin hari as beauty semakin dikenali ramai..."Memelihara Anugerah Ilahi"

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana

AS BEAUTY RAWATAN WAJAH MAMPU MERAWAT KULIT BERMASALAH WALAUPUN UNTUK PENGGUNAAN JANGKA MASA PANJANG

as beauty dlm pasaran sejak thn 2007
kini 2016 semakin hari as beauty semakin dikenali ramai..."Memelihara Anugerah Ilahi"

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my

ig: jelitawifdiyana

Thursday, December 15, 2016

PENTINGNYA MINUM IAR PUTIH DI PAGI HARI ❤ CARA INI DAPAT MEMBANTU PADA YG SUSAH NAK KONSISTEN MINUM AIR PUTIH

7 Manfaat Minum Air Putih di Pagi Hari
Mengawal Berat Badan
Minum air putih sangat dianjurkan bagi anda yang ingin memiliki tubuh langsing, kerana air putih akan memainkan peranan berkesan dalam mengawal berat badan. Minum air putih secara rutin di pagi hari akan menjaga tubuh anda tetap dalam bentuk yang proporsional.

Tampil Awet Muda
Bagi anda yang ingin sentiasa tampil cantik dan tampak awet muda, maka sangat disyorkan untuk meminum air putih secara rutin di pagi hari. Tabiat minum air putih di pagi hari akan memainkan peranan aktif dalam proses pembuangan racun dari dalam tubuh, yang dikeluarkan melalui peluh dan air kencing. Hal tersebut tentu mempunyai kesan positif lanjutan, yakni menghindarkan wajah dari kedutan dan penuaan awal supaya anda akan sentiasa kelihatan awet muda.

Mengimbangi Sistem Getah Bening
Sistem limfa sangat memainkan peranan penting dalam melawan jangkitan, sehingga keseimbangan harus tetap dijaga dengan baik. Jika anda ingin menyeimbangkan sistem getah bening , maka rutinlah meminum air putih di pagi hari sebelum bekerja.

Peremajaan otot dan Sel-sel Darah
Jika anda sering mengalami lelah saat bekerja, maka minumlah air putih secara rutin di pagi hari. Kebiasaan tersebut akan memberi kesan positif dalam proses peremajaan otot dan sel-sel darah, sehingga tubuh selalu bugar dan tidak gampang lelah.

Menyihatkan Usus Besar
Usus besar adalah salah satu organ penting dalam tubuh, kerana berfungsi untuk menyerap nutrisi makanan. Dengan demikian, anda harus menjaga kesihatan usus besar supaya tetap bekerja secara optimum. Cara paling mudah untuk menjaga kesihatan usus besar adalah dengan meminum air putih secara rutin di pagi hari. Meski tampak remeh, namun tabiat tersebut akan memberi kesan positif bagi usus besar anda.

Menyihatkan Organ Ginjal
Buah pinggang akan sentiasa sihat jika anda berjaya memenuhi keperluan cecair. Maka dari itu anda harus rutin meminum air putih khususnya di pagi hari.

Melancarkan Buang Air Besar
Jika anda sering mengalami sukar buang air besar , maka sangat disyorkan untuk meminum air putih secara rutin, kerana kebiasaan tersebut akan membawa kesan positif dalam melancarkan buang air besar.


Itulah beberapa Manfaat Minum Air Putih di Pagi Hari. Luar biasa bukan? Hal sederhana seperti minum air putih ternyata mempunyai banyak manfaat untuk tubuh. Mulai dari sekarang, jangan pernah memandang rendah khasiat air putih, kerana sumber mineral tersebut sudah terbukti dapat memainkan peranan penting bagi kesihatan tubuh. Semoga bermanfaat. Mari sama-sama konsisten…huhu

Wednesday, December 14, 2016

AS BEAUTY ✿ VITAMIN E(KUNING) & VITAMIN C(HJAU) SOAP



As Beauty Vitamin E soap (kuning)
Natural dan wangi
Natural Vitamin E (Tocopherol Acetate)
- Membantu meningkatkan metabolisma untuk pertumbuhan kulit, melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit secara semulajadi.
- Mengekalkan dan mengimbangkan kelembapan dan juga kesegaran serta melicinkan kulit.
- Tidak mengandungi pewarna tambahan dan kurang alkali
- Sesuai untuk semua jenis kulit.

As Beauty Vitamin C soap (hijau)
- Natural dan wangi
- Mempunyai Natural Vitamin C
- membantu meningkatkan metabolisma, melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit secara semulajadi.
- Mengimbangkan kelembapan dan menyegarkan kulit.
- Tidak mengandungi pewarna tambahan.
- Amat sesuai untuk kulit matang.

As Beauty vitC soap(sabun hijau) adalah khas utk kulit wajah yg matang lingkungan umur 40 thn ke atas,juga sesuai utk lelaki yg berkulit matang. Akan tetapi tidak sesuai untuk kulit wajah yang berjerawat. Bagus juga untuk kulit wajah yang berjeragat yang jeragatnya susah nak hilang..saranan(utk yg berjeragat pakai sabun biasa dulu vitE soap(sabun kuning), jika jeragat susah nak hilang baru bertukar ke vitC soap(sabun hijau).
Untuk kulit wajah berminyak mamang vitC soap(sabun hijau) tidak berapa sesuai digunakan sebab vitC soap(sabun hijau) lebih berpelembab. Dikhuatiri muka akan lebih berminyak dan mengaktifkan jerawat yg ada.
Gunakan Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum sebagai pelengkap penjagaan wajah anda..Serum ini dapat membantu mempercepatkan lagi proses rawatan.pastikan jgn sll bertukar pencuci muka..krn ia akan merosakkan lapisan kulit..dah dpt yg sesuai tu kekalkan...sll tukar2 sabun wajah tu yg kulit akan sll timbul masalah...
cari sabun wajah yg blh digunakan kerap..pH rendah sesuai dgn kulit atau dr bahan semulajadi atau organic
Berdasarkan sumber: MENCUCI MUKA dapat mengembalikan kesegaran kulit. Lebih-lebih lagi selepas anda beriadah, balik dari kerja dan melakukan aktiviti yang mendedahkan anda kepada persekitaran yang kurang bersih. Cuci muka juga dapat MENGHILANGKAN JERAWAT dan mencegah penumbuhan jerawat. Kalau anda nak tahu cuci muka adalah satu rahsia kecantikan artis dan model terkenal…
penggunaan sabun wajah As Beauty yg betul, sabun akan tahan lama walaupun dipotong 4 atau belah 2 bahagian...jgn potong terlalu kecil...

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual..pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019 700 7507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA

Alhamdulillah

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.