As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Friday, December 16, 2016

AS BEAUTY RAWATAN WAJAH ❤ SET BEGINI PUN BOLEH


 Set Rawatan Wajah As Beauty
vitE soap / vitC soap
- ikut keselesaan pengguna, kalau selesa pakai sabun versi lama teruskan...mcm ana, ana love dengan sabun improve formula yg bentuk love tu :D
Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit
Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah
Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...
VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

No comments:

Post a Comment

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.