As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Friday, December 16, 2016

AS BEAUTY ANTI WRINKLES SOLUTION (Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)




As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)

kini pengguna 3in1 ana sgt menggalakkan anda pakaikan juga Anti Wrinkles Solution ... anda pasti terus jatuh cinta ;) pasti! suka sebab bila pakai ia mcm foundation pun yer...ada base makeup...kata pengguna "kulit jd lembut n glowing" ... Anti Wrinkles Solution juga merupakan SunBlock yang sgt mudah mesra bila kena kulit...dgn cuaca panas terik mmg kulit kita sgt mmerlukan SunBlock...SunBlock sesuai digunakan walaupun pd kulit yg bermasalah...jd jgn bimbang erm :)

Cara penggunaan:-
Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


 Tips: jgn buang bila bekas cream dah habis juga bila picit2 tiub anti wrinkles tak kuar2 hehe...boleh ikut langkah ana buat tu...byk dapat tau...gunting dan guna jari yg bersih tau!!! last sekali tandakan bekas cream tu bukan apa kang nak sapu cream mlm tersapu anti wrinkles pulak kikikiiii 




No comments:

Post a Comment

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.