As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Tuesday, April 26, 2016

AS BEAUTY VERSI LAMA & IMPROVE FORMULA 100% ORIGINAL!!!



yang mana selesa pakai set 3in1 versi lama blh shj teruskan...ada juga yg suke pakai sabun versi lama tapi cream improve formula...

pastinya original kalau dpt mll ana dan yg berurusan dgn ana sampai kini terima kasih yg tak terhingga krn masih sama2 setia...as beauty nie lagi lama pakai lagi kulit jd sihat dan bersih...bahan2 selamat, berkelulusan kkm dan halal jakim, mesra solat, mudah sgt tuk dipakai serta jimat...selamat walaupun tuk jangka masa panjang...ia TERBUKTI sebab masih ramai pengguna yg setia heart emoticon syukur alhamdulillah
produk " Memelihara Anugerah Ilahi "

kini packaging lebih exclusive dan disahkan KKM

As Beauty hanya SATU je..mana2 pihak yg tiru pd nama, rupa, bentuk, packaging, walaupun menggunakan nama, yg menyerupai n seakan same wlu sedikit pun, faham2 la erm,,,mana2 pihak yg masih DEGIL akan diambil TINDAKAN TEGAS...jadi buat peminat As Beauty jgn keliru erm...dapatkan pd pengedar2 sah...di luar sana kalau beli pd harga yg sgt rendah HATI HATI...harga kawalan KETAT...sebab tu ada yg kata susah nak jumpa As Beauty nie..kita berniaga secara sihat jer...baru berkat..alhmdulillah
as beauty dlm pasaran sejak thn 2007
kini 2016 semakin hari as beauty semakin dikenali ramai..."Memelihara Anugerah Ilahi"

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my

ig: jelitawifdiyana


No comments:

Post a Comment

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.