As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Friday, December 23, 2016

AS BEAUTY "MEMELIHARA ANUGERAH ILAHI"


AS BEAUTY ❤ BARUT TITISAN BONDA - RAMUAN PUSAKA BIDAN

As Beauty Barut Titisan Bonda - Ramuan Pusaka Bidan

BARUT TITISAN BONDA
RAMUAN PUSAKA BIDAN
“Barut ini dicipta khas untuk kegunaan wanita selepas bersalin, ia juga boleh digunakan untuk mereka yang mementingkan kerampingan badan.”



BARUT TITISAN BONDA. So, apa kelebihan barut ne?
Barut Titisan Bonda As Beauty ini telah di cipta n dimodenkan reka bentuknya utk memudahkn terutamanya para ibu dlm proses berbengkung sepanjang masa berpantang. 1 set Barut Titisan Bonda mengandungi barut, minyak herba dan pad herba.

· Barut ini dibuat dari material kain belacu, elastic band dan mempunyai Velcro strap (zap on). Jd, amat mudah lah utk kita pakai, hnya zap zap sja. hee. Ia selesa dipakai, tidak menyebabkan kegatalan, menyerap peluh, lembut pada kulit dan tidak tebal.

· Barut ne da 2 saiz, size L dan size XL. Untuk yg belum berkahwin atau nk maintain rampingkn pinggang, sesuai lar memakai size L.

Di bawah akn sertakn size barut yg sesuai mengikut ukuran pinggang.



· Melindungi bahagian yang dibedah terutama sewaktu menyusukan bayi di posisi duduk. Bengkung ini bertindak sebagai pelapik dan pelindung tempat pembedahan. Ciri rekaannya juga membantu menggalakkan pengaliran darah, mengecutkan peranakan, mengempiskan perut dan mempercepatkan proses penyembuhan luka.

· Size bengkung yang lebar bukan sahaja membantu mengempiskan perut tetapi juga mengecilkan bahagian pinggul yang telah mengembang sewaktu mengandung

· Barut ne sesuai dipakai sepanjang hari, mengikut keselesaan, selepas bertungku (utk yg slps bsalin) ataupun waktu tidur. Klo nk pakai waktu tidur, ceq suggestkn hmpa longgarkn sedikit barut agar hmpa mudah bernafas dan dpt tidoq ngn lena.

·  Boleh dibasuh dengan tangan.





Minyak Herba
Sapukan Minyak Herba pada perut dan badan. Bagus untuk kurangkan sembab, sakit badan, water retention dan melangsingkan balik tubuh. Sapu selepas mandi. Pastikan kulit hmpa kering dan sapu dalam bentuk bulatan ikut bentuk semulajadi perut dan tubuh badan kita. Yg ni special, just sapu pada perut dan kawasan peranakan. Kalau ceaser kena jarakkan dalam 5cm dari jahitan. Sapu jangan tebal buat permulaan.
Sapukan Minyak pada tapak kaki dan pakai stokin. Sangat bagus melancarkan darah ibu. Banyak yang tak tau, dari tapak kaki ni lah pelbagai urat tubuh badan sampai ke kepala. Sebab tu masa pantang tak boleh tersadung terutama ibu jari kaki. Kalau jenis berurut, tanya bidan tu. segala bagai urat ada pada kaki ni.
Minyak ni boleh sapu pada bahagian badan yang lain utk tujuan memanaskan badan dan membetulkan urat. Lepas bersalin normal / ceaser biasanya tak digalakkan urut terus sebab rahim masih bengkak. Kalau ceaser lagi tak boleh usik bahagian perut. Kalau ada bidan yang pandai, dia akan urut tapak kaki sahaja atau betis dan area body yang lain.
Jadi masa pantang mmg setiap produk yang disapu mudah meresap berbanding waktu biasa. Jadi jangan sia-siakan tempoh ni tanpa manfaatkan sebaiknya dengan Minyak Herba yang bagus dr As Beauty ne untuk kesihatan badan. 



Pad Herba
Pad Herba pula mngandungi cengkih, lada hitam dan pelbagai herba kampung yang boleh mengempiskan perut  dan membuang angin2 jahat dlm bdn. Pad Herba ne boleh dipkai sehingga bau2 nya sudah kurang. Pad herba ni rasa panas bila dipakai dan baynya pon agak kuat. So, selepas bertungku amat sesuai amalkan pemakaian barut dengan pad herba ni. Ianya sangat sanagat membantu mengembalikan Rahim ke bentuk asal..Hee As Beauty da menjual Pad Herba dan Minyak Herba secara berasingan. So, hmpa jgn risau klo Pad Herba sudah tamat tempoh.

Minyak Herba & Pad Herba, RM 80
Barut size L, RM 79/RM 85ss
Barut size XL, RM 99/RM 105ss


Selepas sapu minyak ke perut, hmpa boleh lar mula berbengkung dengan Barut Titisan Bonda. Ketatkan sedikit demi sedikit mengikut keselesaan individu. Nak buat sit up pun kena tengok tahap kesihatan hmpa jg. Kalau masih terasa sakit pada bahagian luka memang jgn buat lar ya. Tunggu sampai dah tak sakit, bru leh buat. Hee. Klo dh hbs pantang pun hmpa bole lg pkai barut ne nk p kja ka pa, tp sapu nipis2 jar minyak, xpun hmpa just pkai barut shj. Takut nnt, kuat pulak bau minyak tu 😛. hee so ceq cadangkn Sblum tdoq tu, bru pakai barut ngan sapu Minyak Herba.



Pakai barut di bahagian bawah terlebih dahulu




Masukkan pad herba di poket bahagian bawah dengan kedudukan yang betul



Kemaskan balutan bahagian atas bagi membantu mengembalikan Rahim ke posisi asal



Selesaikan balutan mengikut kesuaian tubuh hmpa n rasai kehangatan tindak 
balas minyak dan pad herba.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah


AS BEAUTY ❤ 3IN1 SET ADD REFRESHING TONER


As Beauty 3in1 Set + Refreshing Toner

Siapa yang dah try dan pakai Set 3in1 boleh add As Beauty Toner. Toner nie sebotol RM45 100ml mmg superb. Dapat membantu merbersihkan pori-pori pada wajah sekaligus mengecilkn pori-pori. Plus menyegar, x mengelupas even on sensitive skin.

Cara mudah selepas cuci muka dgn As Beauty Soap, ambil kapas muka shake 2x toner ke atas kapas, then sapu toner ke muka dr bwh ke ats. Jgn lupa sapu kat leher dan kat belakang leher jg ya.

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah

AS BEAUTY ❤ 3IN1 SET


As Beauty 3in1 Set

Jangan lupa set penjagaan wajah As Beauty ya.. sesuai untuk semua jenis kulit.

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah



AS BEAUTY ❤ BEDAK PADAT


As Beauty Bedak Padat
Kuning Natural - Untuk Si Hitam Manis
Kuning Pengantin - Untuk Si Sawo Matang
Kuning Langsat - Untuk Si Putih Kuning
Kuning Mutiara - Untuk Si Putih Gebu

Bedak Padat As Beauty - Untuk si Ayu Jelita
Anda yang mana? ❤❤

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah

AS BEAUTY ❤ REFRESHING TONER


As Beauty Refreshing Toner
Merupakan satu revolusi penciptaan toner yang berkesan untuk membersihkan permukaan kulit secara lembut dan melembap. Penggunaan toner yang diformulasikan bersama Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) Hydrosol mampu membersih bekas pengelupasan kulit mati dan kotoran pada permukaan kulit.

Tatacara Penggunaan:

Goncang sebelum digunakan. Tuangkan sedikit Toner pada kapas muka. Ratakan Toner di kawasan T-zone dan kawasan berminyak. Seterusnya mulakan dari dagu hingga ke garisan rahang dan pipi. Sapukan juga ke kawasan leher dari bawah ke atas. Elakkan terkena mata. Gunakan pada waktu pagi dan malam selepas cuci muka dengan As Beauty Soap untuk kesan yang lebih sempurna.

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah

AS BEAUTY YEAR END SALE 25-31 DECEMBER 2016 30% ❤S A V E T H E D A T E❤



S A V E  T H E ❤ D A T E 
30% diskaun utk setiap produk As Beauty.

Jom serbu di sini, seperti di catatkan di bawah atau dengan mana2 stokis serta pengedar di bawah ana anda bermula Ahad ini! 
Promosi 7 hari sahaja tau…

" Memlihara Anugerah Ilahi "

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!


Set besar E & C after diskaun - RM84sm / RM87.50ss
Trial set after diskaun - RM35sm / RM38.50
Krim loose (siang/malam) after diskaun - RM29.75sm / RM31.50
Krim siang Jumbo after diskaun - RM48.30sm / RM52.50ss
Sabun loose E & C
Toner
Anti wrinkle solution
Foundation after diskaun - RM31.50sm / RM32.90
Bedak padat after diskaun- RM26.50sm / RM29.40ss
Multi berry collagen after diskaun - RM80.50sm / RM83.30ss
Semua rangkaian serum after diskaun RM56sm / RM58.80ss
Love oil
Facial anti ageing
Body serum

 berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
 ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
 sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
 www.jelitawifdiyana.my
 ig: jelitawifdiyana
 facebook: DiyAna MA
 telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
 group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA



Alhamdulillah

Friday, December 16, 2016

AS BEAUTY ❤ REFRESHING TONER


 

 As Beauty Refreshing Toner (berasaskan tongkat alai)
 membersihkan kotoran yg tersumbat di pori-pori wajah
 mengecilkan pori-pori
 menyegarkan wajah
 melembutkan wajah
 menegang
 melembabkan kulit...wajah anda

Jangan lupa dapatkan Toner As Beauty dengan wangian ros yg diformulasi dari tongkat ali. Pertama seumpanya!

Penggunaan Toner sangat penting selepas mencuci muka. Tidak semua kotoran dapat ditanggalkan dengan hanya menggunakan sabun atau pencuci muka. Toner akan membersih jauh ke dalam liang pori wajah utk memberi kesegaran ekstra.

Toner As Beauty diformulasi dari Tongkat Ali dengan bauan ros yang menyenangkan.


Cubalah


AS BEAUTY ANTI WRINKLES SOLUTION (Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)




As Beauty Anti Wrinkles Solution
Serum Stem Cell (bertindak juga sebagai SunBlock)

kini pengguna 3in1 ana sgt menggalakkan anda pakaikan juga Anti Wrinkles Solution ... anda pasti terus jatuh cinta ;) pasti! suka sebab bila pakai ia mcm foundation pun yer...ada base makeup...kata pengguna "kulit jd lembut n glowing" ... Anti Wrinkles Solution juga merupakan SunBlock yang sgt mudah mesra bila kena kulit...dgn cuaca panas terik mmg kulit kita sgt mmerlukan SunBlock...SunBlock sesuai digunakan walaupun pd kulit yg bermasalah...jd jgn bimbang erm :)

Cara penggunaan:-
Boleh disapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang kerana serum ini mengandungi SPF35++ dan bertindak sebagai sunblock. Boleh digunakan bersama krim siang.
Boleh juga disapukan pada target area pada waktu malam atau siang seperti kawasan kedutan di sekeliling mata, ditepi kawasan bibir. Atau kawasan yg anda rasa kedutan perlu dihapuskan.
Anti wrinkle solution mengandungi Serum Stem Cell dengan tekstur krim yg sgt halus dan mudah meresap, menjadikan kulit lebih lembut dan segar serta menganjalkan kulit jadi kedutan diwajah akan kurang kelihatan.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


 Tips: jgn buang bila bekas cream dah habis juga bila picit2 tiub anti wrinkles tak kuar2 hehe...boleh ikut langkah ana buat tu...byk dapat tau...gunting dan guna jari yg bersih tau!!! last sekali tandakan bekas cream tu bukan apa kang nak sapu cream mlm tersapu anti wrinkles pulak kikikiiii 




AS BEAUTY RAWATAN WAJAH ❤ SET BEGINI PUN BOLEH


 Set Rawatan Wajah As Beauty
vitE soap / vitC soap
- ikut keselesaan pengguna, kalau selesa pakai sabun versi lama teruskan...mcm ana, ana love dengan sabun improve formula yg bentuk love tu :D
Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit
Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah
Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...
VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

AS BEAUTY ❤ SET 3IN1 DENGAN GABUNGAN TONER / ANTI WRIKLES SOLUTION SERUM(SUNBLOCK) / NIGHT REPAIR


Set Rawatan Wajah As Beauty
3in1 set +  Refreshing Toner(nak guna boleh tak guna pun boleh) + Anti Wrinkle Solution Serum + Night Repair(blh kalau nak selang seli pakai dgn night cream biasa atau pilih salah satu, mana2 blh ikut keselesaan pengguna)
3in1 set terjual satu2 :)

 Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit

 Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah

 Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...

VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ RAWATAN WAJAH SANGAT RINGKAS...SET INI PUN BOLEH UNTUK YANG NAK LAGI KELAINAN DAN RINGKAS


Set Rawatan Wajah As Beauty
(selain penggunaan 3in1 set)

vitE soap / vitC soap
- ikut keselesaan pengguna, kalau selesa pakai sabun versi lama teruskan...mcm ana, ana love dengan sabun improve formula yg bentuk love tu :D

Refreshing Toner
- berasaskan tongkat alai
- membersih
- menyegarkan
- menegang
- melembabkan kulit

Anti Wrinkle Solution Serum with spf35+++
- berfungsi juga sebagai SunBlock
- boleh dipakai siang dan malam ;)
- Boleh dipakai sebagai perawatan kulit di malam hari
- Sesuai utk semua kulit walaupun pada kulit bermasalah

Night Repair
- serum yg membantu merawat kulit wajah semasa kita beristirehat
- merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
- lebih efektif dr night cream biasa
- tidak melekit
- tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
- gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)

NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan set nie...
VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana

AS BEAUTY ❤ SPA SOAP ... VITAMIN E (BODY SOAP)


untuk kesegaran sepanjang hari...
SPA SOAP (BODY SOAP)
AS Beauty Spa Soap..Vitamin E
Sabun SPA dengan bahan pencerah semulajadi membuatkan kulit kelihatan bersih, berseri dan nampak cerah dan sekata. Diperkaya dengan kombinasi extract buah-buahan dan natural vitamin E untuk membersihkan kulit supaya nampak lebih cerah dengan penggunaan secara teratur.

                                                                                                                           

AS BEAUTY ❤ 3IN1 (IMPROVE FORMULA)

3in1 set (improve formula)
Produk pilihan ramai dan masih mempunyai peminat setia sehingga kini..model, artis pun guna tau! macam2 produk penjagaan wajah dalam pasaran sekarang, tapi anda sebagai pengguna kini bijak memilih...
As Beauty dlm pasaran sejak thn 2007...anda tak akan menafikan keberkesanan nya...produk yg memelihara anugerah Ilahi..ana berani kata terkenal muka atas muka srtsnding produk rawatan pakar...insyaallah alhamdulillah
hanya 3in1 set basic nie shj pun dah blh menampakkan hasil...
...blh dapatkan dgn ana erm...original
selesa pakai yg versi lama..teruskan :) terjual spt biasa
susah nak jumpa kat pasaran luar?
...tentu susah sebab harga kawalan terjaga...
pilihan ana...As Beauty tetap di hati
produk rawatan yg berkesan...99% masalah resdung ana baik...produk yg tidak mengeringkan muka..nampak berseri walaupun tanpa bedak...insyaallah

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ NIGHT REPAIR


As Beauty Night Repair
Pengganti Krim malam. Juga boleh dipakai berselang seli dengan krim malam As Beauty. Tekstur halus dan lembut tanpa warna, sangat mudah disapu dan meresap lebih cepat dan tidak berminyak.

Dalam bentuk gel jernih dan mudah meresap serta ringan.

As Beauty Night Repair (dlm bentuk gel)
️ Dipakai di malam hari
️ Merawat dari dalam dgn kaedah yg selamat
️ Lebih efektif dr night cream biasa
️ Tidak melekit
️ Tiada berlaku iritasi kulit serta alahan
️ Gunakan nipis dah memadai, nak guna lebih pun tak apa :)
️ Boleh gantikan Night Cream Biasa ker Night Repair atau pakaikan selang seli pun boleh, sebab ada yg dah selesa dgn night cream biasa.
NOTE: anda nak kan lagi perawatan kulit ringkas dan cepat tapi tetap merawat kulit secara selamat dan berkesan? ... boleh juga gunakan cara nie/set nie... VIT-E SOAP/VIT-C SOAP + ANTI WRINKLES SOLUTION SERUM (SUNBLOCK) shj pun ok
+ juga tambahan NIGHT REPAIR utk perawatan di malam hari.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


AS BEAUTY ❤ FOUNDATION (SESUAI TUK SEMUA TON KULIT)

As Baeauty FOUNDATION
mengikut ton kulit
- digunakan setiap kali selepas penggunaan day cream atau selepas penggunaan anti wrinkles solution serum(SunBlock)




AS BEAUTY DULU KINI DAN SELAMNYA ❤ INSYAALLAH








Lama dalam pasaran, sehingga kini masih ada peminat tersendiri...selamat digunakan walaupun tuk jangka masa panjang.

As Beauty dlm pasaran sejak thn 2007
kini 2016 semakin hari as beauty semakin dikenali ramai..."Memelihara Anugerah Ilahi"

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana

AS BEAUTY RAWATAN WAJAH MAMPU MERAWAT KULIT BERMASALAH WALAUPUN UNTUK PENGGUNAAN JANGKA MASA PANJANG

as beauty dlm pasaran sejak thn 2007
kini 2016 semakin hari as beauty semakin dikenali ramai..."Memelihara Anugerah Ilahi"

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...pastinya produk berkualiti dan original
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my

ig: jelitawifdiyana

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.