As Beauty 'A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah, Spa & Supliment

Wednesday, February 22, 2017

AL QURAN ALAT YANG PALING BAIK UTKNTUK DATANGKAN BANTUAN ALLAH SWT

ALLAHUMMA A'INNI 'ALA ZIKRIKA WA SYUKRIKA WA HUSNI 'IBADATIK
zaman manusia diuji, dgn ekonomi dan macam2 bykn masa dgn 
al Quran, al quran alat yg paling baik utk dtgkn bantuan Allah....
Smoga kita semua istiqamah dgn al Quran
#umymtaa




PADA YANG BARU NAK MENCUBA SET BASIC 3IN1 PUN DAH CUKUP



Ramai yg mencuba set As Beauty sumanya memberi positive feedback 😍 alhamdulillah
.
.
Yg baru nk try As Beauty, boleh try set basic dulu ya 😊
.
Set 3in1 Vit C
Sesuai utk kulit matang n kering
.
Set 3in1 Vit E
Sesuai utk kulit berjerawat n bminyak
.
.
Set basic ne hanya bharga RM120 (sm) / RM125 (ss)
Satu set bole tahan smpai 3-4bln taw 😘
Haa jimat kan?
.
InsyaAllaH kulit2 yg kusam dan bemasalah akan kembali pulih, sihat dan berseri2 dengan penggunaan As Beauty SkinCare secara consistent. 😊
.
Berminat, boleh lah merujuk di bawah :) <3

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah

Tuesday, January 17, 2017

CARA INI MEMBANTU PADA YANG SUSAH NAK KONSISTEN, UNTUK TUBUH MENDAPATKAN AIR YG CUKUP

SEMOGA ALLAH SWT BANTU KITA ISTIQAMAH … AAMIIN

AS BEAUTY TERJUAL JER SATU-SATU(LOOSE) ... MUDAH KAN DAPAT SECARA ONLINE ... ANA ADA TUK ANDA ... MANSYAALLAH TABARAKALLAH ... INSYAALLAH



✔ Selalunya tak habis serentak kan…jangan bimbang dgn ana boleh jer beli satu-satu(loose)
✔ Produk jimat, berkesan serta berbaloi
✔ Merupakan produk rawatan wajah
✔ Dalam pasaran sejak tahaun 2007 … lama kan! Alhamdulillah
✔ Tak perlu risau sememangnya selamat…dah kuar surat khabar, majalah2, termasuk majalah kesihatan dan kecantikan juga di radiao ERA fm
✔ Merata gie As Beauty nie…peminat tegar sampai luar negara tau! Alhamdulillah … Ada yg beli lebih tuk simpan stock bawa terbang jauh
✔ Produk yg mendapat tempat di hati tak kira bangsa dan peringkat umur … syukur ya Allah


4 in 1
- Sabun
- Krim Siang
- Krim Malam
- Toner

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤

Alhamdulillah

DAPATKAN KESEMUA RANGKAIAN PRODUK KELUARAN ❤AS BEAUTY❤ DGN ANA ERMMM...PASTINYA ORIGINAL!!!





AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

INFO: SELESA DENGAN AS BEAIUTY VERSI LAMA ATAU SELESA DENGAN IMPROVE FORMULA ... JANGAN BIMBANG BOLEH DPATAKAN MELALUI ANA ERMMM ... TERDAPAT PAKEJ2 HARGA KEKAL MENANTI ANDA ... YANG BERMINAT NAK MENJANA PENDAPATAN SAMBIL2 PUN BOLEH ... KITA PAKAI KITA JUAL

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤
Alhamdulillah

AS BEAUTY ❤ FOUNDATION


As Beauty Foundation
1 warna sesuai tuk semua jenis ton kulit
● boleh digunakan selepas pegunaan krim siang - menutup cela diwajah dgn mnghasilkn tekstur kulit yg klihatan gebu, halus dan flawless
● bolh juga digunakan slepas menggunakan Anti Wrinkles Solution Serum (SunBlock)
● krim yg ringan n lembut, yg penting krim nie tidak beminyak, dpt tahan sehigga 6~8jam, sesuai dgn cuaca Malaysia

Tips: boleh apply As Beauty Anti Wrinkles sebgai concealer or highlighter sblm apply foundation ya

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤


Alhamdulillah

Friday, December 23, 2016

AS BEAUTY "MEMELIHARA ANUGERAH ILAHI"


AS BEAUTY ❤ BARUT TITISAN BONDA - RAMUAN PUSAKA BIDAN

As Beauty Barut Titisan Bonda - Ramuan Pusaka Bidan

BARUT TITISAN BONDA
RAMUAN PUSAKA BIDAN
“Barut ini dicipta khas untuk kegunaan wanita selepas bersalin, ia juga boleh digunakan untuk mereka yang mementingkan kerampingan badan.”



BARUT TITISAN BONDA. So, apa kelebihan barut ne?
Barut Titisan Bonda As Beauty ini telah di cipta n dimodenkan reka bentuknya utk memudahkn terutamanya para ibu dlm proses berbengkung sepanjang masa berpantang. 1 set Barut Titisan Bonda mengandungi barut, minyak herba dan pad herba.

· Barut ini dibuat dari material kain belacu, elastic band dan mempunyai Velcro strap (zap on). Jd, amat mudah lah utk kita pakai, hnya zap zap sja. hee. Ia selesa dipakai, tidak menyebabkan kegatalan, menyerap peluh, lembut pada kulit dan tidak tebal.

· Barut ne da 2 saiz, size L dan size XL. Untuk yg belum berkahwin atau nk maintain rampingkn pinggang, sesuai lar memakai size L.

Di bawah akn sertakn size barut yg sesuai mengikut ukuran pinggang.



· Melindungi bahagian yang dibedah terutama sewaktu menyusukan bayi di posisi duduk. Bengkung ini bertindak sebagai pelapik dan pelindung tempat pembedahan. Ciri rekaannya juga membantu menggalakkan pengaliran darah, mengecutkan peranakan, mengempiskan perut dan mempercepatkan proses penyembuhan luka.

· Size bengkung yang lebar bukan sahaja membantu mengempiskan perut tetapi juga mengecilkan bahagian pinggul yang telah mengembang sewaktu mengandung

· Barut ne sesuai dipakai sepanjang hari, mengikut keselesaan, selepas bertungku (utk yg slps bsalin) ataupun waktu tidur. Klo nk pakai waktu tidur, ceq suggestkn hmpa longgarkn sedikit barut agar hmpa mudah bernafas dan dpt tidoq ngn lena.

·  Boleh dibasuh dengan tangan.





Minyak Herba
Sapukan Minyak Herba pada perut dan badan. Bagus untuk kurangkan sembab, sakit badan, water retention dan melangsingkan balik tubuh. Sapu selepas mandi. Pastikan kulit hmpa kering dan sapu dalam bentuk bulatan ikut bentuk semulajadi perut dan tubuh badan kita. Yg ni special, just sapu pada perut dan kawasan peranakan. Kalau ceaser kena jarakkan dalam 5cm dari jahitan. Sapu jangan tebal buat permulaan.
Sapukan Minyak pada tapak kaki dan pakai stokin. Sangat bagus melancarkan darah ibu. Banyak yang tak tau, dari tapak kaki ni lah pelbagai urat tubuh badan sampai ke kepala. Sebab tu masa pantang tak boleh tersadung terutama ibu jari kaki. Kalau jenis berurut, tanya bidan tu. segala bagai urat ada pada kaki ni.
Minyak ni boleh sapu pada bahagian badan yang lain utk tujuan memanaskan badan dan membetulkan urat. Lepas bersalin normal / ceaser biasanya tak digalakkan urut terus sebab rahim masih bengkak. Kalau ceaser lagi tak boleh usik bahagian perut. Kalau ada bidan yang pandai, dia akan urut tapak kaki sahaja atau betis dan area body yang lain.
Jadi masa pantang mmg setiap produk yang disapu mudah meresap berbanding waktu biasa. Jadi jangan sia-siakan tempoh ni tanpa manfaatkan sebaiknya dengan Minyak Herba yang bagus dr As Beauty ne untuk kesihatan badan. 



Pad Herba
Pad Herba pula mngandungi cengkih, lada hitam dan pelbagai herba kampung yang boleh mengempiskan perut  dan membuang angin2 jahat dlm bdn. Pad Herba ne boleh dipkai sehingga bau2 nya sudah kurang. Pad herba ni rasa panas bila dipakai dan baynya pon agak kuat. So, selepas bertungku amat sesuai amalkan pemakaian barut dengan pad herba ni. Ianya sangat sanagat membantu mengembalikan Rahim ke bentuk asal..Hee As Beauty da menjual Pad Herba dan Minyak Herba secara berasingan. So, hmpa jgn risau klo Pad Herba sudah tamat tempoh.

Minyak Herba & Pad Herba, RM 80
Barut size L, RM 79/RM 85ss
Barut size XL, RM 99/RM 105ss


Selepas sapu minyak ke perut, hmpa boleh lar mula berbengkung dengan Barut Titisan Bonda. Ketatkan sedikit demi sedikit mengikut keselesaan individu. Nak buat sit up pun kena tengok tahap kesihatan hmpa jg. Kalau masih terasa sakit pada bahagian luka memang jgn buat lar ya. Tunggu sampai dah tak sakit, bru leh buat. Hee. Klo dh hbs pantang pun hmpa bole lg pkai barut ne nk p kja ka pa, tp sapu nipis2 jar minyak, xpun hmpa just pkai barut shj. Takut nnt, kuat pulak bau minyak tu 😛. hee so ceq cadangkn Sblum tdoq tu, bru pakai barut ngan sapu Minyak Herba.



Pakai barut di bahagian bawah terlebih dahulu




Masukkan pad herba di poket bahagian bawah dengan kedudukan yang betul



Kemaskan balutan bahagian atas bagi membantu mengembalikan Rahim ke posisi asal



Selesaikan balutan mengikut kesuaian tubuh hmpa n rasai kehangatan tindak 
balas minyak dan pad herba.

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah


AS BEAUTY ❤ 3IN1 SET ADD REFRESHING TONER


As Beauty 3in1 Set + Refreshing Toner

Siapa yang dah try dan pakai Set 3in1 boleh add As Beauty Toner. Toner nie sebotol RM45 100ml mmg superb. Dapat membantu merbersihkan pori-pori pada wajah sekaligus mengecilkn pori-pori. Plus menyegar, x mengelupas even on sensitive skin.

Cara mudah selepas cuci muka dgn As Beauty Soap, ambil kapas muka shake 2x toner ke atas kapas, then sapu toner ke muka dr bwh ke ats. Jgn lupa sapu kat leher dan kat belakang leher jg ya.

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah

AS BEAUTY ❤ 3IN1 SET


As Beauty 3in1 Set

Jangan lupa set penjagaan wajah As Beauty ya.. sesuai untuk semua jenis kulit.

TERKENAL MUKA ATAS MUKA...
SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana
facebook: DiyAna MA
telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
group fb as beauty: www.facebook.com/groups/DiyAnaMA

Alhamdulillah



Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.