As Beauty 'A Simple Beauty’ Rawatan Wajah, Kosmetik & Suppliment

Monday, March 5, 2018

As Beauty ๐ŸŒธSnowWhite UV Cushion Foundation SPF 50 PA+++๐ŸŒธ



As Beauty ๐ŸŒธSnowWhite UV Cushion Foundation SPF 50 PA+++๐ŸŒธ

Pilihan tepat penggemar bedak cushion...pasti terus jatuh hati dr mula2 Snowwhite Cushion Foundation nie tersentuh pd kulit wajah anda

terjual refill... jd bekas jgn buang urmm

As Beauty hasilkan satu Foundation yg berkualiti iaitu SnowWhite UV Cushion Foundation SPF 50 PA+++

Tersentuh di kulit pastinya si pemakai terus jatuh cinta  mcm ana yg petama kali pakai Snowwhite Cushion Foundation nie...hehe

Struktur cream nya yg ikut darah, jd sebab itu ia terhasil khas tuk satu warna tp sesuai utk semua tun kulit...terbaik kan

SnowWhite UV Cushion Foundation SPF 50 PA+++ nie mula2 ana pakai..berkata sendiri...mcm tak pakai apa2 pun...sebab selepas ana pakai Day Cream, Day Cream pakai nipis shj tau pun dah memadai...ana rasa Snowwhite Cushion Foundation nie SANGAT RINGAN, TIDAK BERAT, TIDAK RASA MELEKIT. Untuk sapuan yg lebih sempurna ana pakaikan pula As Beauty Bedak Padat (Kuning Mutiara) Masyaallah Tabarakallah langsung tak melekit terasa mudah sgt sapuan mcm tak pakai foundation sebelum tu...dah pakai lama pun muka tak rasa melekit...makeup tahan lama...kulit muka ana tak berlaku alahan pun.
Syukur ya Allah

Memang! Memang ini lah Foundation yg ana cari selama nie...sebab bila pakai tak nampak mcm kita pakai foundation sebab struktur Snowwhite Cushion Foundation nie mcm SubBlock.

Note: Foundation kita yg jenis krim lama tu dah takde lagi tau, dah stop production. Kita keluarkan yang baru ni. Halus, lembut, wangi dan tahan lama

Terdapat 5 kelebihan serta keistimewaan:
Hydration, oil control, UV protection, lifting Dan cerah berseri

Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

Friday, February 23, 2018

AS BEAUTY VITAMIN E SPA SOAP

Vitamin E Spa Soap
Sabun mandian yang diperkaya dengan kombinasi ekstrak buah-buahan dan vitamin E.
.
Berfungsi:
✔️ mencerahkan kulit

✔️ menanggalkan daki pada badan
✔️ memudarkan parut lama dan baru

✔️ menanggalkan sel kulit mati
✔️ menghilangkan jerawat di badan
๐Ÿ”บsesuai utk semua jenis kulit
Result bergantung pada jenis kulit dan konsistensi pemakaian...



Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

Wednesday, February 14, 2018

AS BEAUTY ๐Ÿ’‹ LIP MATTE




As Beuaty ๐Ÿ’‹Lip Matte- bila tersntuh di bibir seperti berminyak... dan tiba2 mengering lembut... mmg rasa ringan dan lembap di bibir... selesa sangat

Didatangi 4 warna pilihan:
๐Ÿ’‹CONFIDENT ALISYA (AS001)
๐Ÿ’‹SEXY QAIREEN (AS002)
๐Ÿ’‹SWEET AULIA (AS003)
๐Ÿ’‹GRACEFUL QAIRA (AS004)

Apa yang menarik dengan As Beauty LIPMATTE
๐ŸŒธtekstur ringan
๐ŸŒธtahan lama
๐ŸŒธmesra wudhuk
๐ŸŒธtidak merekah
๐ŸŒธlembut... halus...

Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

PENGGUNAAN SERTA PENJAGAAN AS BEAUTY SABUN WAJAH



๐Ÿ“ : Penjagaan sabun wajah As Beauty
Penggunaan sabun yg betul...makin lama makin menipis...andai potong 4 pun ia akan menipis dan bentuk kekal...pastikan sabun dlm keadaan sentiasa kering...letak kan di bekas yg rendah dan sentiasa terdedah udara supaya sabun sentiasa kering...jgn tutup

Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana




Saturday, February 10, 2018

AS BEAUTY 3IN1 SET PRODUK RAWATAN WAJAH PILIHAN ANA❤

AS BEAUTY 3IN1 SET (RAWATAN WAJAH)





As Beauty dalam pasaran sejak tahun 2007, ana mula kenal, pakai dan jual sejak tahun 2011... sehingga kini ia menjadi produk pilihan ana krn keberkesanan nya Alhamdulillah. Masalah resdung ana baik, kulit semakin hari semakin bersih dan sihat... tak perlu nak pakai byk benda kat muka tuk buat kulit sihat. Semakin ari semakin berkeyakinan. Lagi lama pakai lagi kulit sihat dan bersih. Berbaloi sangat-sangat... Syukur ya Allah


As Beauty 3in1 Set Rawatan Wajah
 vita E soap
 day cream
 night cream

Cara penggunaan DiyAna MA
 cuci wajah kerap pun tak apa... sabun kan sekali telinga dan leher
 setiap kali selepas cuci wajah pastikan pakai day cream dlm keadaan wajah yg basah atau lembap supaya sapuan mudah rata dan mudah serap... pakaikan siang dan malam... leh jd base makeup
 night cream memadai pakai masa nak tidur malam shj... pastikan kulit wajah dlm keadaan bersih, cuci wajah dan sama juga pakaikan night cream dlm keadaan wajah yg lembap atau basah sedikit...

- sabun wajah: setiap kali sabun wajah buat lah ulangan 2 atau 3 kali... sabun dan bilas dan buat lagi ulangan... ha mcm tu hehe
- cream: memadai pakai nipis nak pakai lebih pun tak jd masalah

note: sabun wajah nie best sangat lau pakai kat badan❤❤❤


Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

Wednesday, February 22, 2017

AL QURAN ALAT YANG PALING BAIK UTKNTUK DATANGKAN BANTUAN ALLAH SWT

ALLAHUMMA A'INNI 'ALA ZIKRIKA WA SYUKRIKA WA HUSNI 'IBADATIK
zaman manusia diuji, dgn ekonomi dan macam2 bykn masa dgn 
al Quran, al quran alat yg paling baik utk dtgkn bantuan Allah....
Smoga kita semua istiqamah dgn al Quran
#umymtaa




PADA YANG BARU NAK MENCUBA SET BASIC 3IN1 PUN DAH CUKUP

Ramai yg mencuba set As Beauty sumanya memberi positive feedback ๐Ÿ˜ alhamdulillah
.
.
Yg baru nk try As Beauty, boleh try set basic dulu ya ๐Ÿ˜Š
.
Set 3in1 Vit C
Sesuai utk kulit matang n kering
.
Set 3in1 Vit E
Sesuai utk kulit berjerawat n bminyak
.
.
.
InsyaAllaH kulit2 yg kusam dan bemasalah akan kembali pulih, sihat dan berseri2 dengan penggunaan As Beauty SkinCare secara consistent. ๐Ÿ˜Š
.
Berminat, boleh lah merujuk di bawah :) <3

berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original
memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty
ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty

Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana

Tuesday, January 17, 2017

CARA INI MEMBANTU PADA YANG SUSAH NAK KONSISTEN, UNTUK TUBUH MENDAPATKAN AIR YG CUKUP

SEMOGA ALLAH SWT BANTU KITA ISTIQAMAH … AAMIIN

AS BEAUTY TERJUAL JER SATU-SATU(LOOSE) ... MUDAH KAN DAPAT SECARA ONLINE ... ANA ADA TUK ANDA ... MANSYAALLAH TABARAKALLAH ... INSYAALLAH

✔ Selalunya tak habis serentak kan…jangan bimbang dgn ana boleh jer beli satu-satu(loose)
✔ Produk jimat, berkesan serta berbaloi
✔ Merupakan produk rawatan wajah
✔ Dalam pasaran sejak tahaun 2007 … lama kan! Alhamdulillah
✔ Tak perlu risau sememangnya selamat…dah kuar surat khabar, majalah2, termasuk majalah kesihatan dan kecantikan juga di radiao ERA fm
✔ Merata gie As Beauty nie…peminat tegar sampai luar negara tau! Alhamdulillah … Ada yg beli lebih tuk simpan stock bawa terbang jauh
✔ Produk yg mendapat tempat di hati tak kira bangsa dan peringkat umur … syukur ya Allah


4 in 1
- Sabun
- Krim Siang
- Krim Malam
- Toner

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
 WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
 ig: jelitawifdiyana
☛ group fb as beauty: ASBeauty❤DiyAna MA❤

Alhamdulillah

DAPATKAN KESEMUA RANGKAIAN PRODUK KELUARAN ❤AS BEAUTY❤ DGN ANA ERMMM...PASTINYA ORIGINAL!!!



AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

INFO: SELESA DENGAN AS BEAIUTY VERSI LAMA ATAU SELESA DENGAN IMPROVE FORMULA ... JANGAN BIMBANG BOLEH DPATAKAN MELALUI ANA ERMMM ... TERDAPAT PAKEJ2 HARGA KEKAL MENANTI ANDA ... YANG BERMINAT NAK MENJANA PENDAPATAN SAMBIL2 PUN BOLEH ... KITA PAKAI KITA JUAL

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤
Alhamdulillah

Jangan hanya melihat keburukan orang,kerana seburuk-buruk dia

ada 1001 kebaikan yang kamu tidak pernah lihat-Ustaz Don Daniyal

Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya

“Yakinlah Tuhan Bersamamu..Sentiasa Bersamamu..Dengan Kasih Sayang Allah..Tiada Yang Mustahil”.."Dan jika kamu..digoda oleh..Syaitan,maka berlindunglah..dengan Allah.. Sesungguhnya..Allah Maha Mendengar lagi..Maha Mengetahui.."

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

This contact form was created by Freedback.